Posted on Leave a comment

Exposition at Seats2meet Strijp-S Eindhoven

Exposition at Seats2meet Strijp-S Eindhoven
My exposition at Seats2meet Strijp-S Eindhoven! Today the last 2 paintings were finally moved to their proper spot (above the couch). Very proud to have them hanging in this place where I go to work every day for a couple of years now. Thanks to Seats2meet and Helma Schellen for letting me dislay these paintings here.

Hier nog wat tekst over de schilderijen/mezelf om erbij te hangen die ik al een tijdje aan Helma Schellen beloofd heb.

Al een jaar of drie is Seats2meet Strijp-S mijn favoriete flex-werkplek vanwege de inspirerende ruimte, ontspannen atmosfeer en de uitstekende dagelijkse gezamenlijke lunch. Ergens in 2016 in een gesprek met Helma Schellen (enthousiaste community/communicatie manager Seats2meet Eindhoven Strijp-S) over onze gedeelde interesse voor de schilderkunst kwam het ter sprake om een paar van mijn schilderijen bij Seats2meet op te hangen. Het leek mij wel een leuk idee om een bijdrage te doen aan de atmosfeer van mijn favoriete werkstek, maar op dat moment had ik qua thematiek en formaat nog geen werk waarvan ik dacht dat het goed zou passen in de ruime industrieel aandoende omgeving. Na regelmatig door Helma aan het idee te zijn herinnerd, begon ik in de herfst van 2017 te werken aan een serie schilderijen met als thema historische gebouwen in Eindhoven. Niet ontoevallig liggen de gebouwen in Strijp-S en omgeving. Ik heb regelmatig op mijn fietstocht van/naar Seats2meet een kleine omweg gemaakt om foto’s te maken die ten grondslag liggen aan deze serie. En in december 2017 was het eindelijk zover! Het heeft een jaar van inweken, porren van Helma, voorbereiden en noeste arbeid gekost tussen de bedrijven door, maar het resultaat was eindelijk daar en ik ben trots dat ze nu hier hangen! Ik hoop dat de bezoekers en de medewerkers er een beetje van genieten en dat het deze al hele fijne locatie nog iets extra’s geeft.

Inmiddels is het 2018, en ik ben aan het broeden om deze serie voort te zetten en op enig moment in de komende jaren een bundeling uit te brengen in de vorm van een boekje. Er is genoeg te zien en beleven in Eindhoven, en dit is leuke manier om op zoek te blijven naar interessante plekken in Eindhoven, ook al woon ik er inmiddels al heel lang. Eind 2018 hoop ik weer een volgende serie met jullie te kunnen delen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *